tisdag 13 augusti 2019

Binda Satan - kan vi göra det -är det i enlighet med skriften.

Binda Satan

Vi kan inte binda Satan. Vi kan inte ens be Jesus att binda Satan. Detta är helt obibliskt. Efter att Jesus har kommit tillbaka så kommer Satan bli bunden i 1000 år och när den tiden är över ska han på nytt släppas loss en liten tid. Det är vad bibeln lär oss. Och det är vad vi måste håll oss till som sanningen. Utöver det så är vi varnade för att; ”satan går runt som ett rytande lejon för att försöka uppsluka vem han kan komma över”

Upp 20:1-3 Och jag såg en ängel komma ned från himmelen; han hade nyckeln till avgrunden och hade en stor kedja i sin hand. Och han grep draken, den gamle ormen, det är djävulen och Satan, och fängslade honom för tusen år och kastade honom i avgrunden och stängde igen och satte dit ett insegel över honom på det att han icke mer skulle förvilla folken, förrän de tusen åren hade gått till ända. Därefter skall han åter komma lös för en liten tid.

1 Pet 5:8 Varen nyktra och vaken. Eder vedersakare, djävulen, går omkring såsom ett rytande lejon och söker vem han må uppsluka.

Under en video om andlig krigföring samtal mellan Jim Osman och Justin Peters. Den har jag inte översatt.

https://www.youtube.com/watch?v=S-_eM9UQxUY



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Teofostiska bönministeriet

Av Martin och Deidre Bobgan 1 augusti 2004 Inre helande översatt och inlagt med tillstånd Namnet Theo f osti sk finns kvar. Men istället f...